ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Θέλω να σταματήσω το κάπνισμα. Υπάρχει Λύση!

Βιωματικά Σεμινάρια

Το 70% των ενηλίκων καπνιστών έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να διακόψει την συνήθεια αυτή. Υπάρχουν εκατομμύρια καπνιστών που προσπαθούν ή που έχουν προσπαθήσει να κόψουν το κάπνισμα. Έχει αποδειχθεί ότι οι περισσότεροι έχουν 2 έως 3 αποτυχημένες προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρουν οριστικά και τελικά απευθύνονται σε κάποιον ειδικό για να τους βοηθήσει.
Όσοι το έχουν κόψει ή το έχουν προσπαθήσει το γνωρίζουν πολύ καλά. Υπάρχουν πολλοί καπνιστές που έχουν αποφασίσει να κόψουν το κάπνισμα αλλά παρόλα αυτά δεν τα καταφέρνουν ή δεν παίρνουν την απόφαση να το κάνουν ή φοβούνται να αντιμετωπίσουν τους άλλους ή ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό τους.
Ο Βελονισμός είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του ιατρού που αντιμετωπίζει άτομα που επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα. Είναι μια αρχαία τεχνική που ήρθε στην Ευρώπη από την Κίνα αλλά που πλέον έχει εξελιχτεί σε ένα επιστημονικό ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα , είναι απλή τεχνική ασφαλής , ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική στην περίπτωση του καπνίσματος μειώνει τα φαινόμενα του συνδρόμου στέρησης , μειώνει το stress, την νευρικότητα και την κατάθλιψη, ελαχιστοποιεί την επιθυμία για καπνό και επιπλέον εμποδίζει την εμφάνιση κόπωσης και την πρόσληψη περιττών κιλών.

Με την τεχνική που εφαρμόζουμε οι περισσότεροι σταματούν να καπνίζουν μετά από 1 έως 3 συνεδρίες.

Συντονιστής:
Γιώργος Στεφάνου, Ιατρός Αιματολόγος, Ειδικός Ιατρικού Βελονισμού Κοσμητικού Βελονισμού & Ωτοβελονισμού

Είσοδος Ελεύθερη κατόπιν Τηλεφωνικής Κράτησης στο τηλέφωνο 6940 803803 (Αλεξίου Ειρήνη)

Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας