ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

«Το μονοπάτι της Αφθονίας»

Βιωματικά Σεμινάρια

Βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο
«Το μονοπάτι της Αφθονίας»

Αν έχει φτάσει η στιγμή που μέσα σου κουράστηκες να παραπονιέσαι γιατί ο κόσμος εκεί έξω δεν είναι όπως θα ήθελες ή δεν σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι, τότε έλα μαζί μας σε αυτό το θαυμάσιο ταξίδι του είναι που θα επιχειρήσουμε όλοι μαζί στο μονοπάτι της αφθονίας και του ονειρεύεσθαι !

Μεθοδολογία – Διάρκεια εργαστηρίου:

Μέσα από ενεργειακές τεχνικές, συμβουλευτική προσέγγιση, ομαδική διεργασία, NLP, διαλογιστικές τεχνικές και τεχνικές συναισθηματικής κάθαρσης, θα προσεγγίσουμε τα όνειρα μας αλλά και τα εμπόδια που έχουμε για να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε.
Η βασική αρχή του εργαστηρίου -διεργασίας είναι ότι είμαστε υπεύθυνοι για την πραγματικότητα μας και μέσα μας υπάρχει η δύναμη να αλλάξουμε σε αυτή ότι δεν μας αρέσει !
Όμως για να γίνει αυτή η αλλαγή χρειάζεται να εργαστούμε με το είναι μας και να βαδίσουμε περισσότερο στο δρόμο της ακεραιότητας , στον δρόμο του ονειρεύεσθαι !
Το μονοπάτι της αφθονίας αποτελείται από 14 τρίωρα ομαδικά βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια, που θα γίνονται ανά δεκαπενθήμερο.

Συντονιστής:
Σπύρος Μαρίνος (SARVESH) : Ο Σπύρος Μαρίνος (Sarvesh), έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο στην Πάτρα και ασχολήθηκε με την εμψύχωση και παρώθηση ομάδων έργου για 24 έτη (manager), όπου και διακρίθηκε τόσο για τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά αποτελέσματα των ομάδων που συντόνιζε. Ξεκίνησε το ατομικό του ταξίδι από την «Αρμονική Ζωή», με τον Bob Najemy πριν 25 χρόνια. Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο έχει διδαχθεί επικοινωνία σε ομάδες. Στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελετών Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), έχει διδαχθεί συστημική και επίσης έχει παρακολουθήσει πολλές φορές σεμινάρια συστημικής αναπαράστασης. Έχει ζήσει για διαστήματα στην Ινδία στο OSHO MULTIVERSITY, όπου παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων. Σπούδασε συμβουλευτική με εξειδίκευση στις σχέσεις και την σεξουαλικότητα στο OSHO HUMANIVERSITY στην Ολλανδία. Είναι PSYCH-K (σύστημα αλλαγής πεποιθήσεων και συναισθηματικής εξισορρόπησης) διευκολυντής σε επίπεδο advance. Επίσης είναι πιστοποιημένος από το OSHO MULTIVERSITY και το HUMANIVERSITY στην γνώση αλλά και στην διευκόλυνση meditation και social meditation .Τέλος κοντά στο καθηγητή STEFANO D’ANNA διδάχτηκε το πρόγραμμα του « FUTURE LEADERS FOR THE WORD» στην Τουρκία . Αυτή την εποχή, εκτός των άλλων, δίνει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τίτλο “Dream with all your heart” και “The art of dreaming”.
Το ταξίδι στο μονοπάτι της αφθονίας θα διεξαχθεί :
στο Συναισθηματικό Κόσμο : Αγίας Λαύρας 24, Αθήνα 111 41 (11ος όροφος)

την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Κόστος συμμετοχής κάθε τρίωρης συνάντησης: 50€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας έγκαιρα για να συμμετάσχετε στην επόμενη ομάδα μας. Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του εργαστηρίου οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε:
Χρήστος Κόκκινος: 6932 222207 και kokkinos@emotionalworld.gr