ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Bιώστε δωρεάν την εμπειρία του PILATES (επαναλαμβάνεται)

Βιωματικά Σεμινάρια

 

(ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ)

Το Pilates είναι μια μέθοδος που συνδυάζει την ενδυνάμωση και εκγύμναση ολόκληρου του σώματος και του μυαλού. Οι βασικές αρχές της μεθόδου είναι η ακρίβεια της κίνησης και της τεχνικής, ο έλεγχος, η βαθιά συγκέντρωση, η εκμάθηση σωστής αναπνοής και η απόλυτη σύνδεση μυαλού και σώματος (mind and body awareness).

Το Pilates γυμνάζει όλους τους μυς με αρμονικό τρόπο, προσφέροντας ταυτόχρονα ελαστικότητα και ευλυγισία. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στο «κέντρο» powerhouse του σώματος, δημιουργεί μια πολύ καλή και σταθερή «βάση» για την σπονδυλική στήλη, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα ένα σωστά ευθυγραμμισμένο σώμα, με καλή στάση και χωρίς πόνους.

Μετά από την ολοκλήρωση του μαθήματος ο ασκούμενος έχει μια αίσθηση ευεξίας, ηρεμίας και χαλάρωσης έχοντας ταυτόχρονα γυμνάσει με έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο το σώμα του. Ψυχοσωματική άσκηση.

Σε ποιους απευθύνεται:

1)      Σε όλους (άντρες και γυναίκες) όσους θέλουν να γυμναστούν με τη μέθοδο αυτή και αποσκοπούν ταυτόχρονα στην ψυχοσωματική υγεία και ευεξία.

2)      Σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα σε όλο το σώμα αλλά και ειδικότερα στην σπονδυλική στήλη, μυϊκές ανισορροπίες, σκολίωση, λόρδωση, κύφωση, κακή στάση σώματος, αυχενικό σύνδρομο,  αποκατάσταση από τραυματισμούς (Rehabilitation pilates).

3)      Σε γυναίκες που έχουν γεννήσει πρόσφατα και θέλουν να επαναφέρουν γρήγορα και με ασφάλεια το σώμα τους και την φυσική τους κατάσταση (post natal pilates).

4)      Σε αθλητές και επαγγελματίες της κίνησης, που χρειάζονται ένα δυνατό και υγιές σώμα ( Cross -training).

Συντονιστής : Κουρουπάκης Πέτρος  
Εκπαιδευτής της μεθόδου Pilates

To δωρεάν μάθημα θα πραγματοποιηθεί :

Πέμπτη  26 Σεπτεμβρίου 20.00 -21.30 
στον Συναισθηματικό Κόσμο: Αγίας Λαύρας 24,
Αθήνα 111 41 (11ος όροφος)

Λόγω του χαρακτήρα του εργαστηρίου οι συμμετοχές είναι περιορισμένες.
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας  στο τηλέφωνο:  6932 222207
ή στο e-mail: info@emotionalworld.gr

 

 Στον Συναισθηματικό Κόσμο πραγματοποιούνται μαθήματα Mat Pilates με τη χρήση του βοηθητικού εξοπλισμού (props): μπάλες μικρές και μεγάλες (fitballs), Elastic Bands, Magic Circles, Foam Rollers, Βαράκια για pilates.

Τα μαθήματα έχουν ως εξής:

Personal Training – Ατομικό μάθημα ( 1 ώρα)    (κατόπιν ραντεβού)

Small Group 2-3 ατόμων  (1 ώρα)     (κατόπιν ραντεβού)

Group 4-8 ατόμων (1 ώρα και 15 λεπτά)   (κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:30-21:45)

Έναρξη τμημάτων:  Τρίτη 1/10/21013

λήψη αρχείου σε μορφή PDF