ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Επαγγελματική εκπαίδευση στο 4D Dream Coaching®

Βιωματικά Σεμινάρια, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Γίνε 4D Dream Coach®
Επαγγελματική εκπαίδευση στο 4D Dream Coaching®

 

Επαγγελματική Εκπαίδευση Coaches

 Αν, σε οποιαδήποτε θέση εργασίας κι αν βρίσκεσαι, αγαπάς να υποστηρίζεις τους ανθρώπους να επιτυγχάνουν τους στόχους τους και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους, τότε ίσως είναι τώρα η κατάλληλη ώρα να γίνεις 4D Dream Coach®.

Συχνά, ακούμε από το περιβάλλον μας αλλά και από τον εαυτό μας ερωτήματα, όπως:

Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μου;

Τι είναι αυτό που πραγματικά μου αρέσει να κάνω;

Ποια είναι τα όνειρά μου;

Μπορώ να τα καταφέρω, αν κάνω αλλαγές στη ζωή μου;

Πώς ξεπερνώ τα εμπόδια που συναντάω;

Πώς δημιουργώ την πραγματικότητά μου;

 Σε αυτά τα ερωτήματα ο καθένας μας ψάχνει τις απαντήσεις, καθώς και τον άνθρωπο που θα τον υποστηρίξει να τις ανακαλύψει. Ο 4D Dream Coach® είναι ο  άνθρωπος, που μέσα σε μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, διευκολύνει τη διεργασία αυτή.

Στη DreamersWay, ενώνοντας την αγάπη μας για τον άνθρωπο με την τεχνογνωσία από πολλές ατομικές συνεδρίες και σεμινάρια με θέμα την τέχνη του ονειρεύεσθαι, προχωρήσαμε στην επαγγελματική εκπαίδευση στο 4D Dream Coaching®.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε εργάζεται ήδη ή θέλει να εργαστεί σε θέση που υποστηρίζει ανθρώπους!

Στο 4D Dream Coaching® μπορούν να μετεκπαιδευτούν:

 

·       Ψυχολόγοι-Ψυχοθεραπευτές ·       Σύμβουλοι ψυχικής υγείας
·       Managers ·       Life ή Business Coaches
·       Εκπαιδευτικοί ·       HR Managers και στελέχη
·       Ιατροί ·       Νοσηλευτικό Προσωπικό
·       οποιοσδήποτε επιθυμεί να κάνει καριέρα σαν  4D Dream Coach®!

 

 

Απαραίτητο προσόν είναι η αγάπη για τον άνθρωπο και

η πίστη στις απεριόριστες δυνατότητές του!

 

 Τι είναι το 4D Dream Coaching®;

 Είναι μια βαθιά βιωματική και πνευματική διεργασία, που με τα κατάλληλα εργαλεία-μοντέλα και μέσα σε μια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας, υποστηρίζει τον άνθρωπο να ανακαλύψει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, καθώς και να συνδεθεί με το σκοπό της ζωής του και με το πεδίο των απεριορίστων δυνατοτήτων του.

Ονομάζεται 4D γιατί στηρίζεται στους 4 πυλώνες: coaching, training, mentoring & spirituality (προπονητική, εκπαίδευση, καθοδήγηση και πνευματικότητα).

 

Coaching (προπονητική) Training (εκπαίδευση)
Είναι μια συνεργασία, η οποία διευκολύνει την ανάπτυξη και επιταχύνει τις διεργασίες υψηλών επιδόσεων, ενώ παράλληλα υποστηρίζει το άτομο στην πορεία προς την επίτευξη των ονείρων και των στόχων του. Πρόκειται για μια σχέση που επιταχύνει και διευκολύνει τις διεργασίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Η εκπαιδευτική διεργασία είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη και προσεκτικά σχεδιασμένη. Περιλαμβάνει δραστηριότητες που ενισχύουν και ενθαρρύνουν το άτομο, προκειμένου να αναπτύσσει περαιτέρω τις δεξιότητες και ικανότητές του, να εμπλουτίζει τις γνώσεις του και να επιλέγει αλλαγές στις στάσεις ή τη συμπεριφορά του, προκειμένου να βαδίζει σταθερά στο μονοπάτι των Ονείρων του.
 Mentoring (καθοδήγηση)   Spirituality (πνευματικότητα)
 To 4D Dream Coach® υποστηρίζεται από  Μέντορα που προσφέρει τις γνώσεις, την εμπειρία, την οπτική και την ενθάρρυνσή του και έτσι, νιώθει ασφάλεια, καθώς περπατά στο δικό του αυτογνωσιακό δρόμο.  Είναι η διεργασία που μας βοηθάει να βρούμε το σκοπό της ζωής μας και να νιώθουμε εσωτερική ειρήνη. Είναι η πορεία που μας κρατά συνδεδεμένους με το πεδίο των απείρων δυνατοτήτων μας, μας «αφυπνίζει» και δίνει νόημα στην ύπαρξή μας.

 

 Τι το διαφορετικό έχει το  4D Dream Coaching® από άλλες μορφές coaching, όπως το Life Coaching ή το Business Coaching;

 

Είναι εστιασμένο αποκλειστικά στη διευκόλυνση των συνανθρώπων μας να ανακαλύψουν και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους! Επίσης, μέσα από τη διεργασία, το άτομο έρχεται σε επαφή με την Αποστολή του και βιώνει, ίσως για πρώτη φόρα, την αίσθηση σκοπού στη ζωή! Είναι ταυτόχρονα αυτογνωσιακό μονοπάτι και πνευματική διεργασία επαφής και σύνδεσης με το πεδίο των απεριορίστων δυνατοτήτων μας.

Ακόμη, το 4D Dream Coaching® ενώ βασίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες θεωρίες, όπως αυτές που αγκαλιάζουν τα πεδία της Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής, της Συστημικής και της Κβαντικής Φυσικής είναι ταυτόχρονα και μονοπάτι αφύπνισης της συνειδητότητας.

 

Πώς θα μπορέσω να γίνω 4D Dream Coach®;

 

Η Dreamers Way έχει δημιουργήσει «Το Μονοπάτι του Ονειρευτή®», το οποίο αποτελείται από 2 δομημένους κύκλους 14 ατομικών συνεδριών 4D Dream Coaching® ο καθένας.

Προκειμένου να γίνεις 4D Dream Coach® χρειάζεται να συμμετέχεις στην εκπαίδευση Συντονιστών.

 

Η εκπαίδευση σε κάθε κύκλο αποτελείται από:

·       5 εκπαιδευτικά διήμερα,

·       ώρες mentoring, για την υποστήριξη στα πρώτα σου βήματα

·       πρακτική εξάσκηση και

·       γραπτή εργασία με βάση τα βιώματα που αποκτήθηκαν.

 

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης κάθε κύκλου θα έχεις το δικαίωμα να ασκήσεις επαγγελματικά το  4D Dream Coaching® αξιοποιώντας το υλικό και τις σημειώσεις της Dreamers’ Way, διευκολύνοντας «Το Μονοπάτι του Ονειρευτή®» ως ατομική διεργασία.

 

 

Σε εσένα που ξέρεις ότι το Όνειρο είναι η κινητήριος δύναμη στον κόσμο μας

και έφτασε η στιγμή να διευκολύνεις

και τους άλλους να ανακαλύψουν τον Ονειρευτή μέσα τους,

απευθύνουμε την πρόσκληση να γίνεις 4D Dream Coach®.

 

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας!

 

 Είπαν για το 4D Dream Coaching:

 

 «Dream Coaching!  Κάθε φορά που το λέω αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση, γιατί αυτό το δώρο που έκανα στον εαυτό μου το άξιζα και κάθε μέρα εκφράζω ένα μεγάλο `”ευχαριστώ” στη ζωή, που ήταν τόσο άφθονη μαζί μου!! Αν όλοι οι άνθρωποι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο `”Μονοπάτι του  Ονειρευτή”, ο κόσμος πραγματικά θα ήταν ευτυχισμένος!!! Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!!!»
Κατερίνα Χάσκα, Actress-Theatre Director

 «Βίωσα την εμπειρία του Dream Coaching σε μια περίοδο που τα όνειρά μου τα είχε σκεπάσει η λήθη της κρίσης και της απογοήτευσης. Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς σε βοηθά να βρεις πάλι τη δύναμή σου, να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρα αυτά. Ευχαριστώ!!!»
Ελισάβετ Γεωργίου, Εργασιακή Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια

 

«Στο Dream Coaching, μέσα από την αγάπη και την επαφή με το παρόν, βρήκα ξανά το δρόμο που είχα ξεκινήσει. Μέρα με τη μέρα, μπόρεσα ξανά να κάνω όνειρα και περπατάω πια το Μονοπάτι του Ονειρευτή. Από καρδιάς, ψυχής, μυαλού, εύχομαι να φωτίζει ο θεός το δρόμο σας»
Touma Bayoumi, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Λονδίνο

 

 «Πλέον μπορώ να πω πως έχω αλλάξει τρόπο αντίληψης και στάση σε πολλά ζητήματα, έχω βελτιώσει τις διαπροσωπικές μου σχέσεις, κατάφερα να εντάξω νέες δραστηριότητες χαράς στην καθημερινότητά μου»

Δημήτρης Παπαϊωάννου, Microsystems Engineer, Δρέσδη

 

«Πολύ καλή μεταξύ σας χημεία, συνέργεια αποτελεσματική. Υπήρχε θετική ενέργεια σε κάθε συνάντηση και πολύ καλή πρόθεση»

Γιώργος Κουνέλης, Διευθυντής Γραφείου Ασφαλιστικών Συμβούλων Εθνικής Ασφαλιστικής

 

 «Η επικοινωνία και ο συντονισμός ήταν τέτοιος που θέλω να έρχομαι στο Σχολείο του Ονείρου όσες φορές γίνεται»

Νάνσυ Μάρκου, Κοινωνική λειτουργός – Δασκάλα παιδικής γιόγκα, Πάτρα

 

 «Απόλυτα εναρμονισμένοι με την ψυχολογία της ομάδας, έφεραν στην πραγματικότητα με πράξεις και παραδείγματα πώς εφαρμόζεται η αλλαγή σκέψης για ισορροπία και ευτυχία».

Αγγελική Πόλιου, Ασφαλιστική Σύμβουλος, Αθήνα

 

 

 

Λίγα λόγια για τους εκπαιδευτές:

 

Ο Σπύρος Μαρίνος είναι 4D Dream Coach® και συνιδρυτής της Dreamers’ Way.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε επί 24 έτη, ως manager, με την εμψύχωση και παρώθηση ομάδων έργου, όπου και διακρίθηκε τόσο για τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά αποτελέσματα των ομάδων που συντόνιζε.

Μετεκπαιδεύτηκε στην επικοινωνία σε ομάδες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση.

Έχει ζήσει για διαστήματα στην Ινδία στο Osho Multiversity, όπου  διδάχτηκε τεχνικές mindfulness, well-being και social meditation. Σπούδασε Συμβουλευτική με εξειδίκευση στις σχέσεις και στην επικοινωνία στο Osho Humaniversity στην Ολλανδία.

Είναι πιστοποιημένος facilitator PSYCH-K® (σύστημα αλλαγής πεποιθήσεων και συναισθηματικής εξισορρόπησης) και PER-K® (σύστημα ανάπτυξης για εργασιακούς χώρους).

Είναι εκπαιδευμένος Business & Life Coach και κοντά στον καθηγητή  Dr Stefano D’Anna, ιδρυτή του European School of Economics, διδάχτηκε το πρόγραμμά του “Future Leaders for the World”.

Το 2014 ίδρυσε την DreamsRaft και μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει άτομα και Επιχειρήσεις να ανακαλύψουν τα Όνειρά τους και να πορεύονται προς αυτά.

 

Η Βούλα  Φλώρου είναι 4D Dream Coach® και Συνιδρύτρια της Dreamers’ Way.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Διαθέτει  πολυετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρίες, όπου έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στις πωλήσεις και στην εκπαίδευση στελεχών.

Το 2008 ίδρυσε την florou&associates training & coaching, προσφέροντας εκπαίδευση σε πλήθος Οργανισμών και Επιχειρήσεων.

Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία που ξεπερνά τις 10.000 διδακτικές ώρες, σε θέματα ανάπτυξης δεξιοτήτων και αλλαγής στάσεων και συμπεριφορών.

Εκπαιδεύτηκε στο coaching από την CoachU, με ειδίκευση στο Executive Coaching και στη συνέχεια, σπούδασε Συνθετική Συμβουλευτική. Προσέγγισε ιδιαίτερα, με βιωματικό τρόπο, τη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελετών Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) και τη Gestalt στο Gestalt Foundation.

Ακόμη, εμβάθυνε σε τεχνικές mindfulness και well-being στο University of Damanhur (Alchemy School).

Σαν Coach και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας έχει υποστηρίξει ως σήμερα άτομα και Επιχειρήσεις να κάνουν πραγματικότητα τα Όνειρά τους.

 

 

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας!

 

Σπύρος Μαρίνος                                       Βούλα Φλώρου

6944 612022                                              6947 560539

 

info@dreamersway.gr

www.dreamersway.gr