ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Εξαήμερο εναλλακτικών διακοπών στο Γαλαξίδι

Βιωματικά Σεμινάρια, Συνέδρια - Ημερίδες

Στο δρόμο για την εκμάθηση της τέχνης του ονειρεύεσθαι, καλούμαστε να μάθουμε να ανεβάζουμε τις δονήσεις μας, να προσελκύουμε χαρά, να μάθουμε να φροντίζουμε το σώμα μας με αγάπη και να επικοινωνούμε μέσα από την καρδιά μας.
Γι αυτό σας καλούμε στο μαγευτικό Γαλαξίδι, για έξι μέρες (πέντε νύχτες) να ονειρευτούμε, να συνδεθούμε με χαρά και καρδιά μεταξύ μας και να μας φροντίσουμε.
Σκοπός του εξαημέρου retreat είναι να φτάσουμε όλοι μαζί στο σημείο εκείνο μέσα μας που θα πούμε «Oυάου!! αυτή τη ζωή θέλω να ζω και μπορώ να τη δημιουργήσω!»
Διαλογισμοί χαράς, ανακάλυψη των ονείρων μας, φροντίδα του σώματος μέσα από τη διατροφή, προβολές ταινιών, παιχνίδια, πολλές αγκαλιές, άφθονο γέλιο και μπάνια είναι μερικές από τις δραστηριότητες αυτού του μαγευτικού retreat.

Ο τόπος: ένα ονειρεμένο ξενοδοχείο, 4 αστέρων, στον κόλπο του Γαλαξιδιού κάτω από τη σκέπη του επιβλητικού Παρνασσού – Europa Beach Hotel
http://www.hoteleuropabeach.gr/gre/

Συντονιστές: Βούλα Φλώρου, Σπύρος Μαρίνος, Χρήστος Κόκκινος

Άξια επένδυσης στον εαυτό:
– 900 ευρώ για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο (επιπλέον χρέωση για μονόκλινο δωμάτιο: 110 ευρώ)
– 400 ευρώ για συνόδους, που δεν θα παρακολουθήσουν τις ομαδικές δραστηριότητες (διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο)
– Έκπτωση € 50 για Early birds (δήλωση συμμετοχής έως 10.6.19, με προκαταβολή € 400
Επιπλέον έκπτωση € 50 για:
– Αποφοίτους των εκπαιδευτικών εργαστηρίων μας «Στο σχολείο του Ονείρου και των Απείρων Δυνατοτήτων μας» και «Ονειρέψου με το Νου και την Καρδιά και κάνε το Όνειρο Ζωή»
– 4D Dream Coaches.

Η άξια επένδυσης περιλαμβάνει όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τη διαμονή με πλήρη χορτοφαγική διατροφή.
Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης και ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ποσού 3,00 ευρώ ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου, ο οποίος τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2018.

Η Βούλα Φλώρου είναι 4D Dream Coach® και Συνιδρύτρια της Dreamers’ Way.
Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία που ξεπερνά τις 10.000 διδακτικές ώρες, σε θέματα ανάπτυξης δεξιοτήτων και αλλαγής στάσεων και συμπεριφορών.
Εκπαιδεύτηκε στο coaching και στη συνέχεια, σπούδασε Συνθετική Συμβουλευτική. Προσέγγισε ιδιαίτερα, με βιωματικό τρόπο, τη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελετών Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) και τη Gestalt στο Gestalt Foundation.
Ακόμη, εμβάθυνε σε τεχνικές mindfulness και well-being στο University of Damanhur (Alchemy School).
Σαν Coach και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας έχει υποστηρίξει ως σήμερα άτομα και Επιχειρήσεις να κάνουν πραγματικότητα τα Όνειρά τους.

Ο Σπύρος Μαρίνος είναι 4D Dream Coach® και συνιδρυτής της Dreamers’ Way.
Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε επί 24 έτη, ως manager, με την εμψύχωση και παρώθηση ομάδων έργου. Μετεκπαιδεύτηκε στην επικοινωνία σε ομάδες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση.
Έχει ζήσει για διαστήματα στην Ινδία στο Osho Multiversity, όπου διδάχτηκε τεχνικές mindfulness, well-being και social meditation. Σπούδασε Συμβουλευτική με εξειδίκευση στις σχέσεις και στην επικοινωνία στο Osho Humaniversity στην Ολλανδία.
Είναι πιστοποιημένος facilitator PSYCH-K® (σύστημα αλλαγής πεποιθήσεων και συναισθηματικής εξισορρόπησης) και PER-K® (σύστημα ανάπτυξης για εργασιακούς χώρους).
Είναι εκπαιδευμένος Business & Life Coach και κοντά στον καθηγητή Dr Stefano D’Anna, ιδρυτή του European School of Economics, διδάχτηκε το πρόγραμμά του “Future Leaders for the World”.

Ο Χρήστος Κόκκινος είναι σύμβουλος και εκπαιδευτής σωματικής και ψυχικής υγείας, με MSc στην Ψυχολογία και διδακτορικό στην Ψυχοσωματική Ιατρική.
Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και στον συντονισμό ομάδων και είναι ο ιδρυτής του «Συναισθηματικού Κόσμου».
http://www.emotionalworld.gr