ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Release & Relax Motion

Η τεχνική Release and Relax Motion Massage δεν αναφέρεται σε τίποτα περισσότερο από αυτό που λέει ο τίτλος της:

Release: Απελευθέρωση Relax: χαλάρωση Motion: Κίνηση

Βασικός στόχος της νέας αυτής τεχνικής είναι μια ολιστική προσέγγιση πάνω στο ανθρώπινο σώμα, με τρόπο τέτοιο που θα προσφέρει ολοκληρωμένη θεραπεία και άμεσο αποτέλεσμα.

Το κλειδί για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος βρίσκεται στη χρήση του ίδιου του ανθρώπινου σώματος, σαν μοχλό, και στην εφαρμογή τεχνικών μάλαξης ταυτόχρονα με την κίνηση του. Ο θεραπευόμενος, κατά τη διάρκεια, είναι απόλυτα χαλαρός και ο θεραπευτής εφαρμόζοντας αυτή τη λειτουργική μάλαξη δεν ενεργεί πάνω σε στατικές θέσεις αλλά αναπαράγει πραγματικές κινήσεις της καθημερινότητας.

Έτσι επιτυγχάνεται χαλάρωση, ανακούφιση από τον πόνο, τόνωση, ευεξία αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι καταπολεμούνται τα αίτια κι όχι τα συμπτώματα, καθώς ανασύρονται μνήμες κίνησης που το σώμα έχει ξεχάσει, εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Μετά από μια τέτοια θεραπεία, αυτό που μένει είναι μια ανάλαφρη αίσθηση ζωτικότητας και ενεργοποίησης του σώματος. Νιώθουμε, δηλαδή, άμεση ανακούφιση με ενέργεια, χωρίς συμπτώματα υπνηλίας.

Η Release and Relax Motion τεχνική, έχει σχεδιαστεί για όλους τους ανθρώπους με χρόνιους πόνους, τραυματισμό ή έλλειψη εύρους κίνησης.