ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Επαγγελματικός επαναπροσανατολισμός ενηλίκων

Βιωματικά Σεμινάρια

Σκοπός του εργαστηρίου:

Μέσα από μια συμβουλευτική διαδικασία η οποία περιλαμβάνει την ανάλυση προσωπικών του χαρακτηριστικών, ικανοτήτων, δεξιοτήτων και ενδιαφερόντων, ο ενήλικας μπορεί να έρθει πιο κοντά στο επάγγελμα που του ταιριάζει, να αποκτήσει ένα σαφή επαγγελματικό στόχο και να προχωρήσει μαζί με τον σύμβουλο στις απαραίτητες δράσεις έτσι ώστε να βρει την κατάλληλη θέση εργασίας. Στο τέλος της διαδικασίας ο σύμβουλος βοηθά και υποστηρίζει το άτομο στη σύνταξη βιογραφικού, τον προετοιμάζει για τη συνέντευξη με τους εργοδότες καθώς και στον τρόπο δημιουργίας δικτύου επαφών που θα τον βοηθήσουν σε μια αποτελεσματική αναζήτηση θέσης εργασίας.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε: 

ενήλικες που το επάγγελμά τους δεν ανταποκρίνεται πια στην αγορά εργασίας, βρίσκονται πια σε αδιέξοδο αλλά και αυτούς που επιθυμούν  να ανοίξουν μια δική του επιχείρηση και δεν γνωρίζουν αν έχουν το προφίλ του επιχειρηματία και ολοκληρώνεται σε έξι ομαδικές συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών.

Συντονίστρια:

Λία Αχλαδά

Απόφοιτη Ψυχολογίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση ψυχοθεραπείας Gestalt, την εκπαίδευση Gestalt in Organizations. Εργάζεται ως ψυχολόγος, ως σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και είναι συντονίστρια ομάδων αυτογνωσίας.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί :
Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 από τις  17:00  μέχρι τις 20:00  στο Συναισθηματικό Κόσμο : Αγίας Λαύρας 24, Αθήνα 111 41 (11ος όροφος)

Συναντήσεις: 4

Διάρκεια : 12 ώρες

 

Κόστος συμμετοχής: 40€ κάθε συνάντηση (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

Όσοι συμμετάσχουν στο σεμινάριο, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και το σεμινάριο με θέμα «Βήματα επιχειρηματικότητας» με έκπτωση 40% της αρχικής τιμής.

Κράτηση θέσεων με τραπεζική κατάθεση: αριθμός λογαριασμού Alpha Bank 353-002101-063391(Χρήστος Κόκκινος) & αποστολή καταθετηρίου στο fax: 210 5203345 ή  στο e-mail: info@emotionalworld.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Ελληνικά & θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης .
Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του εργαστηρίου οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε:

Χρήστος Κόκκινος:       6932 222207,    kokkinos@emotionalworld.gr
Δημήτρης Μπόκαρης: 6942 646256,     bokaris@emotionalworld.gr

 

λήψη αρχείου σε μορφή pdf