ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Γελωτοθεραπεία και γιόγκα γέλιου – Θεσσαλονίκη

Βιωματικά Σεμινάρια

(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ EGNATIA PALACE HOTEL)


Κατά τη διάρκεια της ημέρας το αυθόρμητο γέλιο προκύπτει συνήθως για λίγα δευτερόλεπτα, αν τα καταφέρουμε να γελάσουμε με την “καρδιά μας’’. Αυτό δεν είναι αρκετό ώστε να προκαλέσει φυσιολογικές και βιοχημικές αλλαγές στο σώμα μας.

Με την τεχνική της γελωτοθεραπείας το γέλιο προκαλείται και καταλήγει να γίνει αυθόρμητο με αποτέλεσμα το σώμα μας να απελευθερώνει ένα μείγμα ορμονών (τις γνωστές μας ενδορφίνες), οι οποίες έχουν αντιγηραντική δράση.

Με το γέλιο, βελτιώνεται η μνήμη μας, οξυγονώνονται τα εγκεφαλικά μας κύτταρα και το σώμα μας, καθαρίζουν σε βάθος οι αναπνευστικοί μας οδοί, γυμνάζονται οι πνεύμονες και οι κοιλιακοί μας, βελτιώνεται η αρτηριακή μας πίεση, καταπολεμάται το άγχος, ενεργοποιείται το παρασυμπαθητικό νευρικό μας σύστημα, αυξάνεται η κυκλοφορία της λέμφου και η υγεία του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Το γέλιο μας δημιουργεί ευφορία, μας κάνει να αισθανόμαστε καλά και να βελτιώνουμε την διάθεσή μας και τη συμπεριφορά μας προς τους γύρω μας.

Η γιόγκα γέλιου είναι μια τεχνική που προκαλεί το γέλιο με τον συνδυασμό απλών ασκήσεων, διατάσεων, ήπιων αναπνοών, ρυθμικού χειροκροτήματος, τραγουδιού και κίνησης.

Ελάτε αυτές την δύσκολη εποχή που διανύουμε να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε τεχνικές που βελτιώνουν την υγεία και τη ζωή μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Συνδιοργάνωση – προσφορά :
Συναισθηματικός Κόσμος – Βe Alive

Συντονίστρια:
Ηλιάνα Κυνηγοπούλου
Life Coach, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας και ιδρύτρια της Be Alive

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί:
την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 8:30 μμ
στο EGNATIA PALAGE HOTEL στην Θεσσαλονίκη, Εγνατίας 61, ΤΚ 546 31

Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του εργαστηρίου οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε:
Χρήστος Κόκκινος: 6932 222207
Ηλιάνα Κυνηγοπούλου : 6944 418624

Λήψη του εντύπου σε αρχείο μορφής .pdf