ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Βιωματικό Εργαστήριο “Στο σχολείο του Ονείρου και των απείρων δυνατοτήτων μας”

Βιωματικά Σεμινάρια

 

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 10:00–18:00 & Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 10:00–17:00

Ποια είναι η αποστολή μου; Ποια είναι τα όνειρά μου; Είναι πράγματι αυτά τα δικά μου όνειρα ή προέρχονται από κάποιον άλλον; Δεν ξέρω τι θέλω στη ζωή μου! Και η ζωή τι να θέλει από εμένα; Μπορώ, μήπως, να μάθω;
Μπορώ να σταματήσω να παραπονιέμαι γιατί ο κόσμος εκεί έξω δεν είναι όπως θέλω; Μπορώ να κάνω κάτι για να έρθει η αλλαγή;
Πώς μπορώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα; Πώς μπορώ να έχω περισσότερη αφθονία, υλική και συναισθηματική, στη ζωή μου;
Αν σας έχουν απασχολήσει αυτά τα ερωτήματα και εάν έχει φτάσει η στιγμή να δώσετε απαντήσεις, σας καλούμε σε ένα συναρπαστικό, βιωματικό ταξίδι στην τέχνη του ονειρεύεσθαι με το νου και την καρδιά.

Γιατί ένα ακόμη σεμινάριο;
Αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι καιρό τώρα, είμαστε σε περίοδο μετάβασης και κάτι χρειάζεται οπωσδήποτε να αλλάξει, ότι ο παλιός τρόπος που κάνατε τα πράγματα δεν λειτουργεί πλέον, τότε «Στο σχολείο του Ονείρου και των απείρων δυνατοτήτων μας» θα ανοίξουμε την πύλη για το πέρασμα στην «επόμενη μέρα».

Πού οδήγησε ο μέχρι σήμερα τρόπος σκέψης;
Οδήγησε σε μεγάλα αλλά εύθραυστα αποτελέσματα στις σχέσεις μας και στην εργασία μας, στη συναισθηματική μόλυνση, στις ατέλειωτες ώρες εργασίας και το burn-out, στην καταστροφή του περιβάλλοντος και στην αποξένωση.

Τι νέο χρειαζόμαστε;
Χρειαζόμαστε αίσθηση του σκοπού και της αποστολής μας, σαφήνεια στα όνειρά μας, αλλαγή των περιοριστικών μας πεποιθήσεων, σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη και στην αγάπη, εναρμόνιση με τους νόμους της φύσης, σύνδεση με τη δύναμη που έχει το «εδώ και τώρα» μας.

Πώς «Στο σχολείο του Ονείρου και των απείρων δυνατοτήτων μας» μπορώ να ωφεληθώ;
Πρόκειται για ένα βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήρι με σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα από το χώρο του coaching, της γνωσιακής και της θετικής ψυχολογίας, της νευροεπιστήμης και της κβαντοφυσικής. Αξιοποιεί βιωματικές ασκήσεις, τεχνικές mindfulness και ενεργειακές μεθόδους που αφυπνίζουν την εσωτερική μας σοφία και το δυναμικό μας. Με τρόπους που ενεργοποιούν μικρά συγχρονιστικά θαύματα, ξεπερνιούνται οι δυσκολίες στις ανθρώπινες σχέσεις και παίρνουν ζωή τα όνειρά μας.
Με προσέγγιση ολιστική για το νου, το σώμα και τα συναισθήματα, με ισορροπημένη αξιοποίηση των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου υιοθετούμε ένα νέο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, που οδηγεί σε αρμονικές σχέσεις και αειφόρα αποτελέσματα σε ό,τι επιθυμούμε.

Με ατομικές δραστηριότητες και βιωματικές ασκήσεις και τεχνικές:

  • αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας για το σχεδιασμό της πραγματικότητας (επαγγελματικής και προσωπικής) που αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε στη ζωή μας
  • εναρμονιζόμαστε με τον εσωτερικό και τον εξωτερικό μας σκοπό και τον συνδέουμε με την αποστολή μας
  • οραματιζόμαστε και ξαναγράφουμε το σενάριο της ζωής μας
  • αναγνωρίζουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τα εμπόδια που συναντάμε στην πορεία και εκπαιδευόμαστε σε τεχνικές για τη διαχείρισή τους
  • διδασκόμαστε πώς το περιβάλλον μας καθρεφτίζει τους εσωτερικούς μας περιορισμούς
  • εκπαιδευόμαστε σε τεχνικές διαχείρισης της συναισθηματικής μόλυνσης, που υπάρχει γύρω μας
  • αναγνωρίζουμε τι μας στερεί ενέργεια και τι μας θρέφει με ενέργεια
  • συνδεόμαστε με την εσωτερική πηγή δύναμης, που αποτελεί τον αλάνθαστο οδηγό μας και μας τροφοδοτεί διαρκώς με ενθουσιασμό
  • εξασκούμαστε σε τεχνικές που μας φέρνουν στο «τώρα», σταδιακά αλλάζουμε και αποκτούμε ακόμη πιο θετική στάση προς την επίτευξη αειφόρων αποτελεσμάτων, προς την ίδια τη ζωή.

Έτσι, καθώς συνδεόμαστε καθημερινά με το ΟΝΕΙΡΟ, δημιουργούμε το μέλλον που μας αξίζει!

Διάρκεια: 15 ώρες
Τόπος: Συναισθηματικός Κόσμος: Αγίας Λαύρας 24, Αθήνα, 111 41 (11ος όροφος)
Χρόνος: Σάββατο 26 Ιανουαρίου 10:00–18:00 & Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 10:00–17:00
Συντονιστές:
Βούλα Φλώρου, Σπύρος Μαρίνος
Dream Coaches, Creators of 4D Dream Coaching Method

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Βούλα Φλώρου 6947 560539,
Σπύρος Μαρίνος 6944 612022
Χρήστος Κόκκινος: 6932 222207
ή info@dreamersway.gr  ,  kokkinos@emotionalworld.gr

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για ανέργους και φοιτητές με επίδειξη κάρτας παρέχεται έκπτωση 25%

Για αποφοίτους του σεμιναρίου που επιθυμούν να το επαναλάβουν παρέχεται έκπτωση 50%

 

Σύντομα Βιογραφικά Συντονιστών

Ο Σπύρος Μαρίνος είναι 4D Dream Coach® και συνιδρυτής της Dreamers’ Way.
Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε επί 24 έτη, ως manager, με την εμψύχωση και παρώθηση ομάδων έργου, όπου και διακρίθηκε τόσο για τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά αποτελέσματα των ομάδων που συντόνιζε.
Μετεκπαιδεύτηκε στην επικοινωνία σε ομάδες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση.
Έχει ζήσει για διαστήματα στην Ινδία στο Osho Multiversity, όπου διδάχτηκε τεχνικές mindfulness, well-being και social meditation. Σπούδασε Συμβουλευτική με εξειδίκευση στις σχέσεις και στην επικοινωνία στο Osho Humaniversity στην Ολλανδία.
Είναι πιστοποιημένος facilitator PSYCH-K® (σύστημα αλλαγής πεποιθήσεων και συναισθηματικής εξισορρόπησης) και PER-K® (σύστημα ανάπτυξης για εργασιακούς χώρους).
Είναι εκπαιδευμένος Business & Life Coach και κοντά στον καθηγητή Dr Stefano D’Anna, ιδρυτή του European School of Economics, διδάχτηκε το πρόγραμμά του “Future Leaders for the World”.
Το 2014 ίδρυσε την DreamsRaft και μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει άτομα και Επιχειρήσεις να ανακαλύψουν τα Όνειρά τους και να πορεύονται προς αυτά.

Η Βούλα Φλώρου είναι 4D Dream Coach® και Συνιδρύτρια της Dreamers’ Way.
Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.
Διαθέτει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρίες, όπου έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στις πωλήσεις και στην εκπαίδευση στελεχών.
Το 2008 ίδρυσε την florou&associates training & coaching, προσφέροντας εκπαίδευση σε πλήθος Οργανισμών και Επιχειρήσεων.
Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία που ξεπερνά τις 10.000 διδακτικές ώρες, σε θέματα ανάπτυξης δεξιοτήτων και αλλαγής στάσεων και συμπεριφορών.
Εκπαιδεύτηκε στο coaching από την CoachU, με ειδίκευση στο Executive Coaching και στη συνέχεια, σπούδασε Συνθετική Συμβουλευτική. Προσέγγισε ιδιαίτερα, με βιωματικό τρόπο, τη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελετών Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) και τη Gestalt στο Gestalt Foundation.
Ακόμη, εμβάθυνε σε τεχνικές mindfulness και well-being στο University of Damanhur (Alchemy School).
Σαν Coach και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας έχει υποστηρίξει ως σήμερα άτομα και Επιχειρήσεις να κάνουν πραγματικότητα τα Όνειρά τους.